Model Master Class

Model Master Class

Alles wat jij moet weten als beginnend of aanstormend model!

Over Nina Dapper
Ik ben al acht jaar internationaal high fashion model. Ik werk voor magazines als Vogue, Elle, Numéro, Grazia en L’Officiel en werk voor designers zoals Armani, Jean Paul Gaultier, Moncler, Vivienne Westwood en Ralph Lauren en heb meer dan 100 fashion shows gelopen in New York, Londenn, Milaan and Parijs. Ik heb alles wat ik in mij carriere heb geleerd gebundeld en samengevat in deze Model Master Class.
Wat ga je leren?

– Hoe vind je een agency (als je die nog niet hebt)? – Hoe maak je goede polaroids, waar vind je een agency, hoe bereid je je voor op je eerste ontmoeting and hoe kies je de juiste agency?
– Alles wat jij zou moeten weten als model- Alle inside-informatie over het modellenleven. Ik bespreek alle belangrijke termen die je moet weten, wat je kan verwachten en hoe je geld kan verdienen.
– How to be the best model- Tips om goed te poseren, het beste uit castings te halen, de runway te lopen, de juiste attitude te hebben en met gezichtsexpressie te werken. Niet alle opdrachten als model zijn hetzelfde. Ik help je onderscheid te maken tussen verschillende opdrachten en leer je het best uit jezelf te halen op elke soort job.
– Een gezond lichaam en sterke mindset Leren omgaan met afwijzingen en tegenslagen en het belang van fit te zijn.
+ Tijd voor vragen – Vraag me alles wat jij wilt weten!

Duur

De totale Model Master Class zal ongeveer 3 uur duren. Ik geef de Model Master Class live in een online webinar. De Master Class is in het Engels! Je kan mij chatberichten versturengedurende en na het webinar en ik probeer al je vragen te beantwoorden!

Datum

Momenteel staat de datum voor de volgende master class nog niet vast en het is dus niet mogelijk om je in te schrijven. Stay Tuned! 

Price
De prijs van de Model Master Class is €79,-

Reviews van vorige Model Master Classes