Wie ben ik?

Mijn naam is Nina Dapper, ik ben 27 jaar oud en ik ben afgestudeerd als Gezondheid- en Levenswetenschapper en leefstijl coach. Mijn focus als leefstijl coach is specifiek gericht op (jong)volwassen vrouwen en meiden, omdat ik me het beste met hen kan identificeren en hoop een rolmodel te zijn. Naast het afronden van mijn studies ben ik al negen jaar werkzaam als Internationaal High Fashion Model. Ik heb geshoot voor tijdschriften als Vogue, Elle, Numéro, Grazia en L’Officiel en werk met merken als Armani, Jean Paul Gaultier, Moncler, Vivienne Westwood, Ralph Lauren en nog veel meer.

Mijn verhaal

Ik wist al op vrij jonge leeftijd dat ik iets wilde gaan doen met gezondheid. Daarom was de keuze voor de studie Gezondheid- en Levenswetenschappen aan de Universiteit in Amsterdam ook niet onverwachts. Tijdens mijn eerste studiejaar besloot ik ook modellenwerk een kans te geven. Het was soms best een uitdaging om mijn tijd in te delen en ook goed voor mezelf te blijven zorgen. Gelukkig wist ik een gezonde balans te creëeren, waardoor ik alle balletjes hoog wist te houden. Ik leerde hoe ik goed in shape kon blijven, niet veel stress ervaarde en me gelukkig en fit voelde tijdens het vele reizen, het combineren van werk en studie en het onderhouden van mijn sociale leven. Veel vrouwen hebben een druk bestaan, maar willen daarnaast ook tevreden zijn met hoe ze eruit zien en hoe ze zich en lekker in hun vel voelen. Ondertussen kreeg ik vaak de vraag hoe ik dat toch allemaal volhoud en of ik eens wat tips kon delen. Daarom besloot ik een master tot Leefstijl Coach te volgen en mijn ervaring en wetenschappelijke kennis toe te passen in mijn persoonlijke leefstijl coaching. Ondertussen ben ik alweer een aantal jaar werkzaam als leefstijl coach, wat me enorm veel voldoening geeft. Niks zo leuk om anderen te mogen helpen naar een gezonder en gelukkiger bestaan. En dát is wat ik jou mee wil geven. Geen crash-dieet, maar een gezonde en gelukkige leefstijl waar je levenslang plezier van hebt! 

nina dapper