Wie ben ik?

Mijn naam is Nina Dapper, ik ben 26 jaar oud en ik ben afgestudeerd als Gezondheid- en Levenswetenschapper en leefstijl coach. Mijn focus als leefstijl coach is specifiek gericht op (jong)volwassen vrouwen en meiden, omdat ik me het beste met hen kan identificeren en hoop een rolmodel te zijn. Naast het afronden van mijn studies ben ik al acht jaar werkzaam als Internationaal High Fashion Model. Ik heb geshoot voor tijdschriften als Vogue, Elle, Numéro, Grazia en L’Officiel en werk met merken als Armani, Jean Paul Gaultier, Moncler, Vivienne Westwood, Ralph Lauren en nog veel meer. 

Mijn verhaal

Ik wist al op vrij jonge leeftijd dat ik iets wilde gaan doen met gezondheid. Daarom was de keuze voor de studie Gezondheid- en Levenswetenschappen aan de Universiteit in Amsterdam ook niet onverwachts. Tijdens mijn eerste studiejaar besloot ik ook modellenwerk een kans te geven. De combinatie van mijn studie en het modellenwerk bleek perfect en ik ontwikkelde een gezonde balans. Ik leerde hoe ik goed in shape kon blijven, niet veel stress ervaarde en me gelukkig en fit voelde tijdens het vele reizen, het combineren van werk en studie en het onderhouden van mijn sociale leven. Veel vrouwen hebben een druk bestaan, maar willen daarnaast ook tevreden zijn met hoe ze eruit zien en hoe ze zich voelen. Daarom besloot ik een master tot Leefstijl Coach te volgen en mijn ervaring en wetenschappelijke kennis met deze vrouwen te delen. Acht jaar later heb ik de balans nog steeds vast! En dát is wat ik jou mee wil geven. Geen crash-dieet, maar een gezonde en gelukkige leefstijl waar je levenslang plezier van hebt! 

nina dapper