online leefstijl coaching

Leefstijl coaching

Wil je ook een gezond leven leiden en je goed voelen over jezelf? Wil je een paar kilo afvallen, minder stress ervaren, beter slapen, je fitter voelen, meer bewegen of hulp bij het indelen van je drukke bestaan? En bij voorkeur zonder een dieet of schema’s te volgen? Ik kan je daarmee helpen. Als leefstijl coach kan ik je coachen naar een gezonde levensstijl voor de lange termijn.

Tijdens mijn leefstijl coaching ligt de focus op voeding, beweging, ontspanning, stress en slaap. We zullen samen onderzoeken waar de focus voor jou zal liggen. Het proces wordt persoonlijk afgestemd op jouw patroon, behoeften en mogelijkheden. Met de hulp van mij krijg je de juiste motivatie en kennis voor blijvende gedragsverandering in het dagelijks leven!

leefstijl coach

Mijn huidige aanbod bestaat uit een online leefstijl coaching pakket van drie maanden. Ik ben gespecialiseerd in de coaching van vrouwen. Tijdens de leefstijl coaching stellen we samen doelen, passen deze aan waar nodig en evalueren en monitoren je vooruitgang. Je gaat niet aan de slag met een crashdieet, maar richt je echt op het veranderen van je leefstijl. Hierdoor kan je na de coaching zelf vooruit met het behouden van de gezonde leefstijl! 

De coaching verloopt online via Zoom, e-mail en Whatsapp. Hieronder vind je de opbouw van het online pakket.

online vragenlijst

Je vult een online vragenlijst in, waarin onder andere je persoonsgegevens worden gevraagd.

video ontmoeting

Tijdens een video Zoom ontmoeting (30 minuten) leren we elkaar kennen. We bespreken je dagindeling, voedings- en bewegingsroutines en je interesses. Aan het eind van dit gesprek hebben we samen haalbare doelen voor je gesteld.

dagboek

Je houdt aan het begin een voedings- en bewegingsdagboek bij gedurende 2 doordeweekse dagen en 1 weekenddag.

gepersonaliseerde email en recepten

Je ontvangt een gepersonaliseerde email naar aanleiding van je huidige patroon. Hierin staat wat je kan aanpassen, wat aandachtspunten voor jou zijn, voedingstips, workouts, handige tricks, gezonde recepten en inspiratie en bied ik extra hulp bij je dagindeling en lichaamsbeweging.

opdrachten, oefeningen en workouts

Tijdens de coaching kom je altijd dingen tegen waar je tegenaan loopt. Daarom stuur ik je invuloefeningen en opdrachten per email. Deze oefeningen zijn speciaal voor de moeilijkheden waar jij tegenaan loopt. Dit zal echt helpen om je gemotiveerd te krijgen en te houden, terugval momenten te voorkomen en aan te pakken en een gelukkige en gezonde levensstijl te vinden.

whatsapp

We spreken elkaar minimaal eenmaal per week via Whatsapp. Je hebt de tijd om mij vragen te stellen die naar boven zijn gekomen of om problemen te bespreken en wij zullen bepalen hoe je deze het beste kunt oplossen.

tussentijdse video evaluaties

Na vier en acht weken hebben we weer een Zoom gesprek. We kijken hoe het tot nu toe is gegaan, of je op de goede weg bent om je doelen te bereiken en wat de problemen zijn. Het gesprek duurt 30 minuten. Je gaat aan de slag met je nieuwe focuspunten.

eind-video evaluatie

Drie maanden na de start hebben we de eindevaluatie. We kijken terug naar de doelen en zien welke vooruitgang je hebt geboekt. We zullen beslissen of je meer coaching nodig hebt of dat je klaar bent voor een gezond en gelukkig leven!​

Nu voor €299 inclusief btw