Leefstijl coaching

Wil je ook een gezond leven leiden en je goed voelen over jezelf? Wil je een paar kilo afvallen, minder stress ervaren, beter slapen, je fitter voelen, meer bewegen, een fijne relatie met eten en bewegen of hulp bij het indelen van je drukke bestaan?  Ik kan je daarmee helpen. Als leefstijl coach kan ik je coachen naar een gezonde levensstijl voor de lange termijn.

Tijdens mijn leefstijl coaching ligt de focus op voeding, beweging, ontspanning, stress en slaap. Stap voor stap zullen we samen werken aan een gezonde leefstijl. Het proces wordt persoonlijk afgestemd op jouw patroon, behoeften en mogelijkheden. Met de hulp van mij krijg je de juiste motivatie en kennis voor blijvende gedragsverandering in het dagelijks leven!

Ik ben gespecialiseerd in de coaching van (jong volwassen) vrouwen. Daarnaast coach ik meiden en vrouwen die model zijn of willen worden. Hierbij focus ik op het krijgen en behouden van de modellen maten op een gezonde manier. 

leefstijl coach

Mijn huidige aanbod bestaat uit een online leefstijl coaching pakket van drie maanden. Tijdens de leefstijl coaching stellen we samen doelen, passen deze aan waar nodig en evalueren en monitoren je vooruitgang. Je gaat niet aan de slag met een crashdieet, maar richt je echt op het veranderen van je leefstijl. Hierdoor kan je na de coaching zelf vooruit met het behouden van de gezonde leefstijl! 

De coaching verloopt via een online omgeving (ook via een app op je mobiel), waar jij en ik toegang tot hebben. 

Hieronder vind je de opbouw van het online pakket.

online vragenlijst

Je vult een online vragenlijst in, waarin onder andere je persoonsgegevens worden gevraagd.

video ontmoeting

Tijdens een video Video ontmoeting (30 minuten) leren we elkaar kennen. We bespreken je dagindeling, voedings- en bewegingsroutines, stress, slaap en ontspanning en je interesses. Ik probeer je huidige situatie in kaart te brengen en we bespreken je doelen.

dagboek

Je houdt aan het begin drie dagen een dagboek bij op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en ontspanning om je huidige situatie in kaart te brengen.

feedback, recepten en workout-schema's

Je ontvangt feedback naar aanleiding van je huidige patroon. Hierin staat wat je kan aanpassen, wat aandachtspunten voor jou zijn, voedingstips, workouts, handige tricks, gezonde recepten en inspiratie en bied ik extra hulp bij je dagindeling en lichaamsbeweging. Deze feedback is persoonlijk op jouw afgesteld. Ook krijg je wekelijks een workout-schema

opdrachten en motivatie

Tijdens de coaching kom je altijd dingen tegen waar je tegenaan loopt. Daarom stuur ik je af en toe invuloefeningen en opdrachten. Deze oefeningen zijn speciaal voor de moeilijkheden waar jij tegenaan loopt. Dit zal echt helpen om je gemotiveerd te krijgen en te houden, terugval momenten te voorkomen en aan te pakken en een gelukkige en gezonde levensstijl te vinden.

altijd vragen stellen

In de online omgeving zit ook een chatbox, waar je altijd vragen in kan stellen. Ook zal ik je daar af en toe op de hoogte houden van bepaalde zaken en motiveren natuurlijk!

tussentijdse video evaluaties

Na vier en acht weken hebben we weer een Video gesprek van 30 minuten. We kijken hoe het tot nu toe is gegaan, of je op de goede weg bent om je doelen te bereiken en wat de problemen zijn. Je gaat aan de slag met je nieuwe focuspunten.

eind-video evaluatie

Drie maanden na de start hebben we de eindevaluatie in een Video-call van 30 minuten. We kijken terug naar de doelen en zien welke vooruitgang je hebt geboekt. We zullen beslissen of je meer coaching nodig hebt of dat je klaar bent voor een gezond en gelukkig leven!

Drie maanden persoonlijke coaching kost slechts

€299,-