Stronger Together

Meld je aan voor 1 Augustus

 

 Wil jij eindelijk een paar kilo afvallen, minder stress ervaren, beter slapen of lekkerder in je vel zitten? En lijkt het je leuk om hier samen met andere vrouwen mee aan de slag te gaan? Dan is dit écht iets voor jou. In ‘Stronger Together’ sta je er niet alleen voor en krijg je alle informatie en tips om aan een gezonde start te beginnen! 

100% online

leefstijl coaching online

1 maand lang - start 1 aug

Een maand lang krijg je alle informatie om te starten met een gezonde leefstijl. Voeding, beweging, stress, slaap, ontspanning, uiterlijke verzorging en hormonen... alles komt voorbij! Je krijgt continue begeleiding en staat er nooit alleen voor.

5 tot 10 vrouwen

De groep bestaat uit 5 tot 10 vrouwen, waarmee jij de challenge aangaat om een gezonde leefstijl te krijgen. De focus kan voor iedereen ergens anders liggen.

workshop

Aan het begin van de maand geef ik een interactieve online workshop. Hierin wordt alles besproken op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap, ontspanning, uiterlijke verzorging en nog veel meer! Uiteraard plan ik ook genoeg tijd in om jouw vragen te beantwoorden.

groepswhatsapp

De gehele maand zit samen met mij én de andere vrouwen in een WhatsApp groep. We delen ervaringen, ik begeleid jullie en we geven elkaar tips. De ideale motivatie voor een gezonde leefstijl dus!

Afsluiting

Tijdens de afsluitende video (zoom) sessie, bespreken we de afgelopen weken en maken we plannen voor de toekomst.

nu voor €89,-